szombat, október 17, 2009

Clipdiary és Clipx vágólap-kezelők

Microsoft Windows alatt nagy segítség egy jó vágólapkezelő alkalmazás.

sokunkkal megesik, hogy vágólapra másolunk valami fontosat, majd mielőtt beillesztenénk valahová, újra vágólapra másolunk valamit.. talán kevésbé fontosat. kényelmetlen helyzet.

ha több adatot akarok másolni két alkalmazás között, az ablakok közt állandóan váltogatni kell; chatelés közben csak később szeretném elküldeni a hosszan megírt üzenetet, valami sürgősebb is eszembe jutott, leírnám, de akkor elveszhet amit megírtam.. soha nem találom, hogy hova mentettem a feljegyzett címet, telszámot, gondolatot.. stb..

több megoldás is létezik. legalkalmasabbnak a Clipdiary programot találtam, és ezt is használtam már rég. nagyban megkönnyítette az életem, mindent vágólapon tároltam, oda vissza lehet mozogni a tartalmak közt, bármilyen billentyűzet-kombináció beállítható rá, stb..

és mint minden jó program ez is fizetős lett; 20$ az ára. feltört verziót nem találtam, és mielőtt pénzt adnék ki egy programért, szétnézek alternatív megoldás után.

ez a keresés kifejezetten megnyugtató eredménnyel zárult:
ClipX egy apró vágólapkezelő. Letisztult, egyszerű és ingyenes. Használd!
nagyon jók konfigurálható, valóban egyszerű és gyors, és plugin-ek tölthetőek hozzá. rövid ideje használom, és sokkal jobban meg vagyok elégedve vele mint a Clipdiary-val.

használjátok egészséggel:
ClipX letöltés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése