péntek, május 15, 2009

ATTN:I NEED URGENT RESPONSE SCAM

Figyelem! ez egy átverés (SCAM), és ha belemész a játszmába, sok pénzed bánhatja. hangos az internet az ehhez hasonlóktól. azt hittem, hogy ez az őrület már lejárt évekkel ezelőtt, erre megjelenik egy géppel fordított magyar, s még kitudja hány nyelvű verziója.. óvakodjatok!
From: PELL GORDON <barr.mohammade@samuraiemail.com>
Date: 2009/5/15
Subject: ATTN:I NEED URGENT RESPONSE
To:


Jó napot,
 
Én Pell Gordon, dolgozom, a számviteli osztály a Pénzügyminisztérium háza itt Európában. Láttam a kapcsolatot az én privát keresés során az információs központ, szeretném azt hinni, hogy akkor nagyon őszinte, elkötelezett és képes segítő ebben a vállalkozásban.
 
Az ennek alapján, hogy én vagyok a kapcsolatot, hogy álljon a következő-e rokon a késő ügyfél a pénzügyminiszter House úgy, hogy a teljes összege $ 12.5million (tizenkétmillió ötszázezer Egyesült Államok dollár) jelenik meg és fizetett Önnek, mint a kedvezményezett és a next-of-rokon az elhunyt.
 
Minden dokumentumot, és annak igazolását, hogy lehetővé tegye Önnek a pénzeszközök gondosan kidolgozott mint már biztosított a különböző hivatalok érintett zökkenőmentes átadását az alap az Ön számára.
Ha ez a javaslat megfelel Önnek, kérem, válaszoljon nekem a következő információkat.
-Teljes nevét
-TELEPHONE/FAX SZÁM -
Cím -
Életkor szerint
-Sex -
-Foglalkozás -
 
Azt várom a sürgős választ, minden jót, és Isten áldja meg.
 
Üdvözlettel:
Pell Gordon
+447045784260

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése